ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ ХЛЕБОПЕКАРСКИ МАШИНИ

Търсите употребявани хлебопекарни машини, като спирални тестомесачки, декови фурни, стелажни фурни, ролкови системи, системи за хляб, НОВИ стоки, аксесоари, машини за разбиване, миксери,

ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА НОВИ И УПОТРЕБЯВАНИ ХЛЕБОПЕКАРСКИ МАШИНИ

Разполагаме с голям избор на употребявани хлебопекарни машини и оборудване, както и широка гама аксесоари. Търсите употребявани машини за хлебопекарни, като спирални тестомесачки, пещи с подове, фурни със стелажи, системи за ролки, системи за хляб, НОВИ стоки, аксесоари, машини за разбиване, миксери, машини за навиване, машини за блатове, дълги валяци за багети, системи за луга, преси за кифли, машини за гевреци, фурни, фритюрници за мазнина, модули за контрол на температурата, машини за сладкиши, повдигачи, машини за месене, системи за квас, машини за рязане, силози и други...

Разполагаме с няколко машини на склад! И за сладкарски нужди!

Ликвидация на бизнес: Ние купуваме вашите фурни и машини

Ако една компания трябва да бъде ликвидирана, препродажбата на машините е само една от многото задачи, които трябва да бъдат изпълнени. Пекарските машини BackTim с радост ще ви помогнат в това. Като специалист по употребявани хлебопекарни машини, ние можем да поемем както отделни устройства, така и цялостно хлебопекарно оборудване. Ние също така се радваме да ви определим справедлива цена за специални машини.

Нашата компания, базирана в Билефелд, разполага с просторна изложбена зала, в която представяме огромна гама употребявани хлебопекарни машини на площ от 3000 квадратни метра. Нашият свързан шоурум е първата точка за контакт за пекари от цяла Германия, които търсят употребявано оборудване за своя бизнес. Ние също сме щастливи да купим вашите стари машини. От фурна до силози за брашно, устройства за приготвяне на тесто до цялостни производствени линии, ние приемаме почти всяко устройство при размяна на части.

Изкупуване и извозване на коректни цени


Като експерти в индустрията, ние знаем точно колко струват вашите стари машини. Няма значение дали устройствата са почти нови или в средно състояние на употреба: с удоволствие ще вземем вашите системи в частична замяна. Старите машини обикновено се подготвят, проверяват и почистват от нас, преди да ги предложим на нашите клиенти като употребявани хлебопекарни машини. Независимо дали са частично ремонтирани или изцяло ремонтирани: търговските пекарни от всякакъв размер ще намерят подходящото оборудване в нашата гама.

Имате нужда от помощ при демонтажа и премахването на вашите системи? Тук също BackTim е на ваше разположение  Пекарната технология като компетентен доставчик на услуги. Нашите опитни монтьори с удоволствие ще поемат всички предстоящи задачи и винаги ще следват вашите оперативни процедури. В края на краищата ние знаем точно колко планиране стои зад една ликвидация на компания. Нашите професионалисти придружават ликвидацията на вашия бизнес и поемат цялостния демонтаж и извозване, за да можете да се грижите за текущия бизнес на спокойствие.

Разберете сега и продайте употребявани хлебни машини Ликвидация на хлебопекарни

Независимо дали става дума за малък занаятчийски бизнес, верига пекарни или индустриална пекарна: ние сме вашият контакт, ако търсите купувач за употребявани машини за пекарни. От миксера за тесто до цялата производствена линия, ние приемаме стари машини от всякакъв вид и размер при обмен на части. Ако търсите ново бизнес оборудване, със сигурност ще намерите това, което търсите в нашия добре зареден шоурум в Билефелд.

Свържете се с нас сега, за да поискате необвързваща оферта за вашето употребявано оборудване. Можете да продадете вашите стари използвани хлебопекарни машини на специализиран търговец на добри цени и да оставите демонтажа на нашите опитни механици. Така че нищо не пречи на гладкото оперативно разрешаване.

Ние купуваме и продаваме

използвани хлебопекарни машини от години. По избор на клиента в пекарно състояние или професионално ремонтирани.

В нашия склад от 2000 квадратни метра винаги имаме добре използвани и ремонтирани хлебопекарни машини.

Моля, свържете се с нас по всяко време.

Телефон: 05224 / 9769239

Имейл: info@backtim.com

Обратно Тим

Свързани публикации

Зареждане, моля изчакайте.

Актуални малки обяви от нашия пазар

Зареждане, моля изчакайте.
Избор на категория