Продукт, избран за вас Виж всички
чакане

Използвани кръгли и дълги ролки

Използваните закръглачи и дълги ролки се използват в пекарните за обработка на тесто. В категорията за закръгляване и дълга ролка за тесто ще намерите например употребявани машини за геврек, употребявани дълги ролки за багети и използвани конусообразни закръглени. При някои машини е възможно комбинирано кръгло и дълго формоване само с една машина.

С нас станете професионалисти употребявани закръглители за тесто и дълги ролкипредлагани, които са много надеждни и изискват малко поддръжка. На нашия пазар ще намерите употребявани закръглители за тесто и дълги валяци от известни марки като Kemper, Sinmag и Benier. Използваните валяци за тесто и закръглители за тесто също могат лесно да отговорят на нуждите на професионалните потребители. Повечето от употребяваните закръглители и валяци за тесто, които предлагаме, обикновено могат да бъдат поръчани и доставени веднага.

Ако сте намерили подходящия употребяван кръгъл или дълъг валяк за тесто, можете просто да се свържете с продавача. Ако не сте сигурни коя употребявана точилка или закръглялка имате нужда, уведомете ни. С нашия дългогодишен опит, ние ще се радваме да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате относно употребявани кръгли и дълги ролки за тесто.

Филтър за търсене

Филтър за търсене

общ

На
Бис

търсене радиус