Продукт, избран за вас Виж всички
чакане

Използвани теглилки и употребявани тестоделители

Употребявани тестомери и тестоделители са предназначени за професионално претегляне и разделяне на печени изделия в пекарни и сладкарници. В категорията употребявани тестоделители и тестоделители ще намерите не само тестоделители и тестоделители, но и машини за еклери и кнедли, но и машини за пълнене на крем, понички, еклери и кроасани.

С нас станете професионалисти използван тестомер и тестоделител предлагани, които са много надеждни и изискват малко поддръжка. На нашия пазар ще намерите използвани теглилки и тестоделители от добре познати марки като Rheon, Werner & Pfleiderer, Kemper & TMAK. Използваните теглилки и разделители за тесто могат лесно да задоволят нуждите на професионалните потребители. Повечето от използваните тестомерки и разделители, които предлагаме, обикновено могат да бъдат поръчани и доставени веднага.

Ако сте намерили подходящия използван тестомер или тестоделител, можете просто да се свържете с продавача. Ако не сте сигурни кой използван разделител за тесто или везна за тесто имате нужда, просто ни уведомете. С нашия дългогодишен опит, ние ще се радваме да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате относно използвани теглилки и разделители за тесто.

Филтър за търсене

Филтър за търсене

общ

На
Бис

търсене радиус