Продукт, избран за вас Виж всички
чакане

Употребявани листове за тесто

Използваните ръчни или автоматични машини за разлистване на тесто се използват в повечето сладкарници и пекарни за създаване на равномерно разточено тесто. За успеха на крайния продукт е важна прецизната регулируемост на ролките, например при приготвянето на бутер тесто.

С нас станете професионалисти употребявани листове за тесто предлагани, които са много надеждни и изискват малко поддръжка. На нашия пазар ще намерите употребявани машини за тесто на известни марки като Rondo или Fritsch. Машините за разлистване на тесто могат лесно да задоволят нуждите и на професионалните потребители. Повечето от използваните машини за тесто, които предлагаме обикновено могат да бъдат поръчани и доставени веднага.

Ако сте намерили подходящия употребяван лист за тесто, можете просто да се свържете с продавача. Ако не сте сигурни от коя използвана машина за тесто се нуждаете, уведомете ни. С нашия дългогодишен опит, ние ще се радваме да ви помогнем с всякакви въпроси, които може да имате относно употребяваните листове за тесто.

Филтър за търсене

Филтър за търсене

общ

На
Бис

търсене радиус