Евро обратно

Покупко-продажба на употребявани хлебопекарни машини Евро – Назад

Фирма:
Евро обратно
адрес:

Ул. Телтоуър 12
33719 Билефелд, Германия

телефон:
052130589129
Уеб сайт:
https://www.euro-back.com
Работно време:
Понеделник:
8:00 до 17:00
вторник:
8:00 до 17:00
сряда:
8:00 до 17:00
четвъртък:
8:00 до 17:00
петък:
8:00 до 17:00
Събота:
Неделя +:
Категории:
Търговец на хлебопекарни машини

Описание:

Фирма Евро-Бак от няколко години се занимава с търговия на употребявани хлебопекарни машини и фурни.
Компанията вече е във второто си поколение и винаги е имала повече машини в гамата си, като опаковъчни машини, промишлени системи и линии за сладкиши, машини за месене, машини за нарязване на хляб, устройства за пълнене и дозиране, машини за инкрустиране, системи за хляб от всякакъв вид.

Благодарение на дългогодишния ни опит в търговията с употребявани машини за пекарни, ние обслужваме нашите клиенти по целия свят и успешно продаваме и изнасяме нашите машини в повече от 40 страни. Нашите клиенти имат възможност да ни посетят. Посетете нашата зала от 2000 квадратни метра и добийте представа за големия ни асортимент и разнообразие. Винаги разполагаме с богат избор от хлебопекарни машини под ръка.

Машините се предлагат в проверено/почистено състояние или по желание на клиента напълно ремонтирани и новобоядисани. Вече направихме основен ремонт на някои спирални тестомесачки, повдигащи тестомесачки, машини за разделяне и заобляне на тесто, ролкови преси, ролкови системи, глави или дори повдигащи самосвали и са на склад както в магазина, така и за продажба. Дори популярните машини Rheon също могат да бъдат намерени при нас.

Нашият многоезичен персонал се радва на всеки клиент, когото можем да информираме и запознаем с нашите използвани машини за печене, фурни и други машини, използвани в пекарните.

Топ оферти от Euro-Back

Зареждане, моля изчакайте.
Все още няма коментари.
Магазин: Euro-Back
Евро обратно
последна активност:
13.12.2023
Онлайн статус:
офлайн
Препоръчайте нашия сайт

Моля, посетете и нашите страници в социалните медии